Kipinä

YHDESSÄ OPPIMISEN VIIKONLOPPU


Ryttylän lähetyskeskuksessa
14.-16.12.2018


Jeesus sanoo:
‘’Niinkuin Isä on lähettänyt minut,
niin lähetän minäkin teidät’’
(Joh. 20:21)
MEILLÄ ON UNELMA EVANKELIUMIN LEVIÄMISESTÄ SUOMESSA TAVALLISTEN KRISTITTYJEN KAUTTA, JOTKA SEURAAVAT JEESUKSEN ESIMERKKIÄ. USKOMME, ETTÄ JUMALA VOI KÄYTTÄÄ JUURI SINUA TAVOITTAAKSEEN YSTÄVÄSI JA ELINPIIRISI, JOTTA EVANKELIUMI LEVIÄISI SYDÄMELTÄ SYDÄMELLE. TÄMÄN NÄYN VAHVISTAMISEKSI JÄRJESTÄMME VIIKONLOPUN, JOKA VOIMISTAA, SYTYTTÄÄ JA UUDISTAA KRISTUKSEN RUUMISTA LÄHETYSKÄSKYN TOTEUTTAMISEKSI. KIPINÄSSÄ EI KUULLA SUURIA PUHUJIA, VAAN TOTEUTAMME VIIKONLOPUN OPPIMISYHTEISÖNÄ: OPIMME PIENEMMISSÄ RYHMISSÄ KESKUSTELUN JA TYÖSKENTELYN KAUTTA.

KENELLE?

Kipinä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia elämään Jeesuksen opetuslapsina, tehden opetuslapsia lähetettynä elämisestä omassa elinpiirissään liikehdinnästä ja moninkertaistumisesta

Kipinä ei ole harvoille tarkoitettu yksityistapahtuma, vaan kutsu koko Kristuksen ruumiille: haluamme nähdä Jumalan pelastavan oman kansamme ja kutsumme jokaisen sadonkorjuuseen. Tule mukaan ja kutsu kiinnostuneet ystäväsikin! Osa Kipinään tulevista on käynyt MyFriends-valmennuksen, osa ei. Tällä ei ole merkitystä, sillä jokainen on huomioitu viikonlopun sisällössä.

Emme ole näillä näkymin järjestämässä lastenhoitoa. Mikäli tämä on osallistumisesi kannalta ehdoton edellytys, ota yhteys Nooa Saareen niin selvitämme, mitä asialle voisi tehdä.

OHJELMA JA KAISTAT


Perinteisten kanavien asemesta vietämme koko lauantaipäivän kolmessa eri ryhmässä, joita kutsumme kaistoiksi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita sinulle parhaiten sopivan kaistan. Jokaista kaistaa johtaa tiimi, joka luo innostavan ja keskustelevan ilmapiirin. Kaistoilla ja koko viikonlopussa tehdään yhdessä löytöjä ja mietitään käytännön sovelluksia.
KIPINÄN AIKATAULUJA:


Perjantaina ilmoittautuminen Kipinään alkaa klo 16.30.
Päivällinen tarjoillaan klo 17-18.
Yhteinen ohjelma alkaa klo 18.30.
Pääosan lauantaipäivästä vietämme kaistoissa.
Sunnuntaina ohjelma päättyy kotiinlähtökahveihin klo 14.30.

VIIKONLOPUN HINTA ON:
Opiskelijoille, työttömille ja varusmiehille 55€
Työssäkäyville 75€
Hinta pitää sisällään täyden ylläpidon omilla liinavaatteilla.

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ ON 6.12.2018


Tapahtuma Facebookissa
Tapahtuman järjestää MyFriends Suomi