Valmennus

VALMENNUS


Valmennus kulkee mallilla 3+1+1 päivää ja alkaa siis yhteisellä viikonlopulla (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä lähipäivää paikallisesti noin kuukauden välein.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi omat lähipäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta yli 10 henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan näin suurta ryhmää, mutta osallistutte pienemmällä porukalla, voitte osallistua lähimpänä järjestettävään lähipäivään. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen, ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa!

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen viikonloppuun sekä molempiin lähipäiviin. Samoin osallistutaan omalla paikkakunnalla Lifestyle-ryhmän kokoontumisiin, joka koostuu muista valmennukseen osallistujista. Oman paikkakunnan kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa. Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esimerkiksi olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Syksyn valmennus alkaa 16.-18.10.2020 viikonlopulla.
Ilmoittautuminen avautuu syyskuussa.

KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA