ME HALUAMME NÄHDÄ ETTÄ SUOMALAISET SAISIVAT MAHDOLLISUUDEN TUNTEA JEESUKSEN HENKILÖKOHTAISESTI. MONET OVAT KIINNOSTUNEITA HENGELLISISTÄ ASIOISTA, MUTTA EIVÄT HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ KIRKON KANSSA. KUINKA HE VOISIVAT PÄÄSTÄ YHTEYTEEN JEESUKSEN KANSSA JA OPPIA TUNTEMAAN HÄNET?

MyFriends auttaa kristittyjä kehittämään elämäntapaa, joka luo mahdollisuuksia kohdata ja etsiä Jumalaa yhdessä ystäviensä ja perheensä kanssa. MyFriends tarjoaa valmennusyhteisön, joka päämäärätietoisesti rukoilee, rakastaa, välittää ja jakaa Jeesusta ystävilleen, perhelleen ja työtovereilleen. Me uskomme että suomalaiset haluavat kokea mitä on seurata Jeesusta ja tutkia yhdessä mitä Jumalalla on heille tarjota heidän omissa yhteisöissään.

Me uskomme että yhdessä tekeminen on tärkeää. Siksi olisikin ihanteellista jos voisit tulla valmennukseen yhdessä ryhmän kanssa. Kokoa ryhmä vaikka ystävistäsi, perheestäsi tai seurakunnastasi. Kenet voisit kutsua mukaan valmennukseen? Tai ota yhteyttä meihin, niin kerromme onko paikkakunnallasi jo toimivia MyFriends-ryhmiä.
myfriends_chip_fn_v1

PERUSPERIAATTEITAKOKEMUKSIA ELÄMÄNTAVASTA