Valmennus

SYKSYN VALMENNUS

Syksyn valmennus kulkee mallilla 3+1+1 ja alkaa siis yhteisellä viikonlopulla Ryttylän lähetyskeskuksessa 21.-23.9. (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä valmennuspäivää (la tai su) paikallisesti noin kuukauden välein niin että toinen valmennuspäivä ajoittuu marras-joulukuun taitteeseen. Missä nämä valmennuspäivät ovat? Ainakin PK-seudulla, Joensuussa ja Turussa.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi valmennuspäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta 10+ henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan niin suurta ryhmää, mutta pienemmällä porukalla osallistutte, niin osallistutte lähimpänä oleviin valmennuspäiviin. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen niin ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa! (Tällä erää ajatuksissamme on erityisesti Pohjanmaa ja Jyväskylä).

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen viikonloppuun sekä molempiin valmennuspäiviin kuin myös omalla paikkakunnalla ns. Lifestyle -ryhmän kokoontumisiin joka koostuu muista valmennukseen osallistujista (oman Lifestyle -ryhmän kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa). Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esim. olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai valmennuspäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Mikäli sinulla on lapsia, valmennukseen osallistuminen voi silti olla mahdollista, sillä olemme järjestämässä lastenhoitoa ainakin Ryttylän-viikonloppua varten. Ainakin Turussa tulee olemaan lastenhoitomahdollisuus myös lähipäivien aikana. Pienen imeväisen saa ottaa tarpeen vaatiessa mukaan itse valmennukseen, mutta kaikki isommat voivat mennä lastenhoitoon. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti etsimään lapsille omaa hoitopaikkaa viikonlopun ja lähipäivien ajaksi.

Valmennuksen hintaan sisältyy viikonloppu Ryttylässä ylläpidolla, valmennuksen materiaali sekä itse valmennus. Joitain omakustanne ruokailuja saattaa tulla valmennuspäivinä. Samoin jos tarvitset majoitusta lähipäiviin niin pyrimme kotimajoituksilla järjestämään asian, mutta se on viime kädessä omalla vastuulla. Mikäli koet kutsua lähteä valmennukseen, mutta mietit taloudellista puolta niin ole yhteydessä ja mietitään yhdessä ratkaisua.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 125
Aikuisille 170

Tiedossa olevat paikalliset valmennuspäivät:
PK-seutu 28.10. ja 2.12.
Joensuu 27.10. ja 24.11.
Turku 3.11. ja 1.12.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.2018.


KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA