Valmennus

SYKSYN VALMENNUS

Syksyn valmennus kulkee mallilla 3+1+1 ja alkaa siis yhteisellä viikonlopulla Ryttylän lähetyskeskuksessa 21.-23.9. (alkaa pe klo 18 ja loppuu su klo 15). Tämän jälkeen pidämme kaksi erillistä lähipäivää (la tai su) paikallisesti noin kuukauden välein niin että toinen lähipäivä ajoittuu marras-joulukuun taitteeseen. Missä nämä lähipäivät ovat? Ainakin PK-seudulla, Joensuussa ja Turussa.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa josko sinun kaupungissasi olisi lähipäivät: kerätkää omalta paikkakunnalta 10+ henkilön ryhmä. Mikäli ette kuitenkaan saa kasaan niin suurta ryhmää, mutta pienemmällä porukalla osallistutte, niin osallistutte lähimpänä oleviin lähipäiviin. Jos koet kutsua mobilisoida porukkaa omalla paikkakunnallasi mukaan valmennukseen niin ole rohkeasti yhteydessä niin autamme sinua asiassa! (Tällä erää ajatuksissamme on erityisesti Pohjanmaa ja Jyväskylä).

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen viikonloppuun sekä molempiin lähipäiviin kuin myös omalla paikkakunnalla ns. Lifestyle -ryhmän kokoontumisiin joka koostuu muista valmennukseen osallistujista (oman Lifestyle -ryhmän kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa). Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esim. olemaan poissa jonkin aikaa viikonlopusta tai lähipäivistä, ole yhteydessä asiasta hyvissä ajoin niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Valmennuksen hintaan sisältyy viikonloppu Ryttylässä ylläpidolla, valmennuksen materiaali sekä itse valmennus. Joitain omakustanne ruokailuja saattaa tulla lähipäivinä. Samoin jos tarvitset majoitusta lähipäiviin niin pyrimme kotimajoituksilla järjestämään asian, mutta se on viime kädessä omalla vastuulla. Mikäli koet kutsua lähteä valmennukseen, mutta mietit taloudellista puolta niin ole yhteydessä ja mietitään yhdessä ratkaisua.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 125
Aikuisille 170

Tiedossa olevat lähipäivät:
PK-seutu 28.10. ja 2.12.
Joensuu 27.10. ja 24.11.
Turku 3.11. ja 1.12.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.2018.


KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA