Kipinä

Meillä on unelma evankeliumin leviämisestä suomessa tavallisten kristittyjen kautta, jotka seuraavat jeesuksen esimerkkiä. Uskomme, että Jumala voi käyttää juuri sinua tavoittaakseen ystäväsi ja elinpiirisi, jotta evankeliumi leviäisi sydämeltä sydämelle. Tämän näyn vahvistamiseksi järjestämme viikonlopun, joka voimistaa, sytyttää ja uudistaa Kristuksen ruumista lähetyskäskyn toteuttamiseksi. Kipinässä ei kuulla suuria puhujia, vaan toteutamme viikonlopun oppimisyhteisönä: Opimme pienemmissä ryhmissä keskustelun ja työskentelyn kautta.

KENELLE?

Kipinä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia elämään Jeesuksen opetuslapsina, tehden opetuslapsia lähetettynä elämisestä omassa elinpiirissään liikehdinnästä ja moninkertaistumisesta

Kipinä ei ole harvoille tarkoitettu yksityistapahtuma, vaan kutsu koko Kristuksen ruumiille: haluamme nähdä Jumalan pelastavan oman kansamme ja kutsumme jokaisen sadonkorjuuseen. Tule mukaan ja kutsu kiinnostuneet ystäväsikin! Osa Kipinään tulevista on käynyt MyFriends-valmennuksen, osa ei. Tällä ei ole merkitystä, sillä jokainen on huomioitu viikonlopun sisällössä.

OHJELMA JA KAISTAT


Perinteisten kanavien asemesta vietämme koko lauantaipäivän eri ryhmissä, joita kutsumme kaistoiksi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita sinulle parhaiten sopivan kaistan. Jokaista kaistaa johtaa tiimi, joka luo innostavan ja keskustelevan ilmapiirin. Kaistoilla ja koko viikonlopussa tehdään yhdessä löytöjä ja mietitään käytännön sovelluksia.

Viikonlopun hinta:
80 €
55 € opiskelija, työtön, eläkeläinen, koti-isä/äiti


Perjantaina tapahtumaan sisäänkirjautuminen alkaa klo 16.30.
Päivällinen tarjoillaan klo 17-18.
Yhteinen ohjelma alkaa klo 18.30.
Pääosan lauantaista vietämme kaistoissa.
Sunnuntaina ohjelma päättyy kotiinlähtökahveihin klo 14.30.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9.2019