Kipinä

YHDESSÄ OPPIMISEN VIIKONLOPPU


Ryttylän lähetyskeskuksessa
13.-15.11.2020


‘’Unelma kansasta,
joka syttyy Jeesukselle!’’
(Joh. 20:21)
Unelma kansasta, joka syttyy Jeesukselle! Viikonloppuna käsittelemme mm. aiheita miten edistää Jumalan valtakuntaa Suomessa 2020, miten tehdä opetuslapsia Jeesukselle, johtajuutta Jeesuksen mukaan ym.
KENELLE?


Kipinä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia elämään Jeesuksen opetuslapsina, tehden opetuslapsia. Kipinä ei ole harvoille tarkoitettu yksityistapahtuma, vaan kutsu koko Kristuksen ruumiille: haluamme nähdä Jumalan pelastavan oman kansamme ja kutsumme jokaisen sadonkorjuuseen. Tule mukaan ja kutsu kiinnostuneet ystäväsikin! Osa Kipinään tulevista on käynyt MyFriends-valmennuksen, osa ei. Tällä ei ole merkitystä, sillä jokainen on huomioitu viikonlopun sisällössä.
Perinteisten kanavien asemesta vietämme suurimman osan lauantaipäivästä eri ryhmissä, joita kutsumme kaistoiksi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita sinulle parhaiten sopivan kaistan. Jokaista kaistaa johtaa tiimi, joka luo innostavan ja keskustelevan ilmapiirin. Kaistoilla ja koko viikonlopussa tehdään yhdessä löytöjä ja mietitään käytännön sovelluksia.
 
road-icon-png-7

KAISTA A

-Minä, Jumala ja missio Mitä elämä Jeesuksen opetuslapsena ja lähetettynä tarkoittaa? Mikä on minun paikkani Jumalan suunnitelmassa?
road-icon-png-7

KAISTA B

-Evankelioinnin minivalmennus Miten aloitan hengellisen keskustelun tuntemattomien ja tuttujen kanssa? Miten vien keskustelun kohti Jeesusta?
road-icon-png-7

KAISTA C

-Mistä aloittaa, kun ystäväni ei vielä tunne Jeesusta? Olet innostunut Jeesuksesta ja hänen antamastaan lähetyskäskystä. Haluaisit jakaa rohkeammin uskostasi verkostoissasi, mutta et oikein tiedä, miten se tehdään. Ehkä olet lähtenyt jo kokeilemaan, mutta ihmiset eivät näytä olevan kiinnostuneita tai jokin tuntuu tökkivän vastaan. Tässä kaistassa tutustutaan raamatusta löytyviin ja käytännössä 2020 -luvulla toimiviksi todettuihin keinoihin, mistä lähteä liikkeelle kun läheiset eivät tunne vielä Jeesusta.
road-icon-png-7

KAISTA D

-Elämä opetuslasten tekijänä: saan lahjaksi, annan lahjaksi Jeesus kutsuu meitä menemään ja tekemään opetuslapsia. Mitä se tarkoittaa ja miltä se näyttää konkreettisesti? Jeesus kasvatti määrätietoisesti seuraajistaan opetuslapsia, jotka tekivät myös opetuslapsia. Seurataan Jeesuksen antamaa mallia!
road-icon-png-7

KAISTA E

-Missionaalisen tiimin johtaminen Miten saada itseni ja muut liikkeelle? Haluan nähdä Jeesus-elämää omalla asuinalueellani. Miten voin liittyä Jumalan suunnitelmaan ja katalysoida tällaista elämää myös muissa? Mikä on ensimmäinen askeleeni? Entä toinen?
 

HINTA:


Opiskelijat, kotona olevat vanhemmat, varusmiehet, työttömät ja eläkeläiset 60€
Työssäkäyvät 85€

Perjantaina tapahtumaan sisäänkirjautuminen alkaa klo 16.30.
Päivällinen tarjoillaan klo 17-18.
Yhteinen ohjelma alkaa klo 18.30.
Pääosan lauantaista vietämme kaistoissa.
Sunnuntaina ohjelma päättyy lounaaseen sunnuntaina klo 12.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.11.2020