Väliaikaraportti/MyFriends
22.1.2018

Tule kanssamme ihanaan paikkaan

Eräs ystäväni näki hiljattain unen. Tuossa unessa me menimme paikkaan, joka oli todella ihana. Ikään kuin niittymäinen alue jossa oli hyvä olla. Sinne alueelle tuli kuitenkin susia joka ilta. Isoja, raatelevia susia. Niiden hyökkäykset olivat rajuja, kuola lensi kun ne yrittivät ottaa suullaan otteen. Joka ilta selviydyimme jotenkuten niiden hyökkäykseltä.

Susista huolimatta palasimme joka päivä tuolle ihanalle niitylle. Kehitimme pikkuhiljaa tapaa puolustautua. Alkuun ostimme jakkaroita, jotta sudet eivät yltäisi meihin. Sitten rakensimme esteitä ja ansoja. Unennäkijä-ystäväni kertoi, että hän kysyi unessa ystävältään, että miksi oikein palaamme tänne joka päivä? Ystävä vain vastasi, että tämä on vaan niin ihana paikka. Hankimme erilaisia aseita joilla saimme estettyä hyökkäykset. Lopulta meillä oli kivääreitä jotka laukaisivat kahdeksan kertaa yhdellä painalluksella. Puolustautumistaktiikka muttuikin hyökkäykseksi. Osasimme varautua ja kävimme vastarintaan susien tullessa.

Jeesus sanoi kerran aika omituisen ja ei-niin-houkuttelevan lähettämiskäskyn: ”Menkää, minä lähetän teidät kuin lampaat susien keskelle” (Luuk. 10:3). Kuulostaako viisaalta tai järkevältä? Itse koen, että erityisesti viimeisen vuoden, puolentoista aikana tämä on ollut todellisuutta minun ja perheeni elämässä. Olemme olleet vieraalla maaperällä, joka on itseasiassa todella ihana. Miksi? Siksi, että se on Jeesuksen sydämen keskiössä! Kirjoitinkin kesällä blogin siitä kuinka tuon ym. toteamusta ennen (Luuk. 10:2) Jeesus ohjeistaa rukoilemaan työmiehiä ja kuinka yhtäkkiä huomasin sen toteutuneen. Työ ja työkenttä, johon olemme antautuneet ja kutsuneet monia muita mukaan on kenttä, jossa teemme opetuslapsia ja autamme ihmisiä rakastumaan Jeesukseen. Väline tähän on MyFriends -elämäntyyli lähetettynä- Jeesuksen elämäntyyli. Täältä voit lukea kolmisosaisen blogin MyFriends -elämäntyylistä.

Kun me kristityt menemme määrätietoisesti vihollisen maaperälle tavoitteena voittaa sieluja Kristukselle ja auttaa heitä taas voittamaan omasta verkostostaan ihmisiä Jumalan valtakuntaan, niin se on sanomattakin selvää, että saatana koittaa kaikin tavoin estää tämän etenemisen. Koen, kuten myös ystäväni kokee, että tuo hänen näkemä uni on hengellinen. Näin Herra haluaa muistuttaa meitä siitä todellisuudesta joka kohtaa jokaista joka elää lähetettynä olemisen elämää. Kuitenkin Hän suojelee meitä nimensä voimalla. Hän ohjaa meitä nimensä kunnian tähden (Ps. 23). Jään vielä pohtimaan mitä nuo eri aseet on ja se mielenlaatu ja valmistautuminen hyökkäyksiin. Rukous etenkin on yksi ase. Rippi toinen. Yhteys kolmas… Luotan, että Herra näyttää ja opettaa käyttämään näitä aseita kun yhdessä etenemme!

Kutsunkin sinua yhteiseen rukousrintamaan kuin myös lähtemään tuonne ihanaan paikkaan. Mieti ja rukoile olisiko MyFriends -valmennus se apuväline harjoitella lähetettynä olemisen elämää sinulle. Tule, lähdetään yhdessä.

Näetkö mitä Jeesus näkee (Matt. 9:35-38, Joh. 4:35)? Kuuletko Jeesuksen kutsun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *